Het team heeft de laatste tijd wat aanpassingen gehad, we zijn er op vooruit gegaan! We stellen ons even voor:

Jari:

Hallo iedereen!

Mijn naam is Jari, ik ben 19 jaar en studeer Bedrijfsmanagement Accountancy-Fiscaliteit. Één van mijn grootste passies is leiding staan in de scouts, maar daarnaast is mijn passie muziek. Ik ga heel graag naar verschillende optredens en concerten en natuurlijk ook festivals zoals Rock Werchter. Mijn favoriete genres zijn rock, metal, … Maar ik luister ook graag naar (lyrische) rap, techno, …. Mijn favoriete bands zijn zonder twijfel: Linkin Park, Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Arctic Monkeys en Nirvana. Natuurlijk zijn er nog veel andere bands die ik ook heel graag beluister. Ik kijk altijd zeer hard uit naar Rock Werchter voor de geweldige bands die ik er kan bezichtigen en de leuke mensen die ik er leer kennen.

_______________________________________________________________________________________________

Seppe:

Hallo, mijn naam is Seppe Hemerijckx. Ik ben 22 jaar en studeer Interactieve Multimedia Design in Mechelen. Mijn passies zijn design, game, hockey en festivals. Ik zit in een elektrische rolstoel maar dit zal mij nooit tegenhouden te genieten van het leven en naar festivals te gaan. Het team kom ik versterken als designer. Ik ben blij dat ik mijn passies kan combineren. Het liefst ga ik zowel naar Rock Werchter en Pukkelpop maar als ik moet kiezen kies ik toch terug voor Rock Werchter. Ik hoop Green Day en Coldplay snel op Werchter te zien hopelijk heb ik dit jaar geluk. Wil je mijn design werk zien neem dan een kijkje op mijn portfolio site creativewheels.be .

________________________________________________________________________________________________

LaurieLaurie:

Hey! Mijn naam is Laurie en studeer momenteel International Media and Entertainment Management aan de NHTV in Breda. In de 19 jaren van mijn leven heb ik heel wat muziek voorbij zien komen, en geleerd ervan te houden.
Het allermooiste gevoel dat er bestaat voor mij is dan ook wanneer je op een festivalweide of in een concertzaal staat, met duizenden mensen naar het podium gericht staat en dezelfde teksten meezingt. Dat is gewoon magisch!  Mijn muzieksmaak varieert enorm; van Adele tot Rammstein. Als ik echt een top 5 moet samen stellen zou die bestaan uit Foo Fighters, Biffy Clyro, Rammstein, Thirty Seconds To Mars en Green Day. Al verandert dit lijstje bijna dagelijks, gezien ik graag nieuwe dingen ontdek en oude liefdes terugvind wanneer er weer een album of show aangekondigd wordt.


Youri:Youri

Hallo, ik ben Youri ik ben 5.5 jaar geleden begonnen met deze website om het een en ander te kunnen testen. Dit is een tikkeltje uit de hand gelopen, en tja.. nu zijn we ondertussen een leuke site die goed bezocht word. Ik werk als Systeembeheerder en in het weekend ga ik naar het voetbal (kijken). Werchter is voor mij een terugkomend evenement, ik ga al 9 jaar achter elkaar (Op afgelopen jaar na helaas) elk jaar met heel veel plezier er heen. Als oprichter van deze site ben ik blij dat we een leuk team bij elkaar hebben en verwacht ik nog veel leuke nieuwe dingen in de ishetalwerchter.nl omgeving!
Bedankt voor het trouw bezoeken van onze website!


Dennis:

hey!

ik ben dennis 22 jaar.

ik heb gekozen om deel te nemen aan dit team omdat ik al aantal jaren werchter ga. en wil met alle liefde dit fantasiche team versterken; met berichten over de bands die op t festival zullen spelen. plus eventule tbt van bands die er spelen. ben in 2013 begonnen met aleen dag ticket puur voor rammstein ( op mn verjaardag). dat jaar heb ik ook de sfeer van t festival leren kennen. in die jaren dat ik nu ben geweets kan ik zegge dat rock werchter wel mijn favoriet is. puur de sfeer die er rond hangt de personen die er rond lopen , de artiesten die er spelen. zelf ben ik ook bezig met muziek , ik drum  voornamelijk (nog niet in een bandje). wil daarbij keyboard en akoustiche/elektriche gitaar leren spelen. zelf ben ik pas laat in deze muziek wereld terecht gekomen, maar die tijd hoop ik in te halen door zoveel mogelijk concerten en festivals te bezoeken. de bands waar ik zelf op dit moment veel naar luister zijn rammstein, guns n roses, bon jovi , u2 … en ofcourse meer bands in de cotogorie.

wil me ook bezig houden met fotografie, dus wie weet ooit officheel fotograaf voor is het al werchter ;-P

1,372 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Share This: